Tuesday, August 28, 2012

JEMPUTAN “PROGRAM MATRADE BERSAMA USAHAWAN DAN PENGEKSPORT”, KUANTAN, PAHANG, 6 SEPTEMBER 2012

Date: 29 Ogos 2012
Ref: MT/BPP/2/11-23

YBhg Datuk/Dato’/Tuan/Puan,

JEMPUTAN “PROGRAM MATRADE BERSAMA USAHAWAN DAN PENGEKSPORT”, KUANTAN, PAHANG, 6 SEPTEMBER 2012

MATRADE akan menganjurkan Program MATRADE Bersama Usahawan dan Pengeksport di Kuantan, Pahang pada 6 September 2012. Butiran program adalah seperti di bawah:


Tarikh            : 6 September 2012 (Khamis)

            Masa              : 9.00 am – 4.30 pm

            Tempat          : Silk Ballroom, Level 3

  Sultan Ahmad Shah International Convention Centre 

  The Zenith Hotel

  Jalan Putra Square 6, Putra Square

  25200 Kuantan, Pahang

 2.         Bertemakan “Memperkukuhkan Daya Saing Eksport Melalui Standard, Pensijilan, Penyelidikan dan Inovasi”, program ini diadakan bertujuan untuk membantu usahawan dan pengeksport negeri Pahang meningkatkan daya saing dan daya maju mereka. Disamping itu melalui program ini, peserta akan dimaklumkan mengenai aktiviti MATRADE dan maklumat berkenaan perdagangan serta mendapatkan maklumbalas daripada usahawan dan pengeksport. Program ini akan turut disertai oleh agensi MITI dan wakil agensi berkaitan eksport yang lain.

3.         Program ini juga memberi peluang kepada usahawan dan pengeksport tempatan untuk berinteraksi dengan agensi MITI seperti SME Bank, SME Corp, Halal Development Corporation (HDC) dan lain-lain melalui kaunter informasi yang akan dibuka sepanjang sesi taklimat berlangsung. Sila rujuk kepada program seperti dilampiran.

4.         Penyertaan adalah percuma. Sekiranya berminat, sila kembalikan borang pendaftaran yang telah lengkap ke nombor faks 09-624 0778 selewat-lewatnya pada 3 September 2012 (Isnin). Sebarang pertanyaan bolehlah diajukan kepada Encik Hafidz Shukri Junit / Puan Nor Afikah Abdullah di talian 09-624 4778 atau email kepada terengganu@matrade.gov.my .
 

Sekian, terima kasih.

‘BERKHIDMAT UNTUK NEGARA’

 

(HASZIAH MOHD YAZID)
Pengarah
MATRADE Wilayah Timur

No comments:

Post a Comment