Monday, February 27, 2012

PROGRAM MATRADE BERSAMA USAHAWAN DAN PENGEKSPORT, Grand Riverview, Kota Bharu, 4 Mac 2012

22 Februari 2012

MT/BPP/2/11-20

YBhg. Datuk / Dato’ / Tuan / Puan,

PROGRAM MATRADE BERSAMA USAHAWAN DAN PENGEKSPORT

Merujuk perkara di atas, MATRADE berbesar hati menjemput YBhg. Datuk/ Dato’/ Tuan/ Puan ke program MATRADE seperti berikut:-

TARIKH : 4 Mac 2012 (Ahad)
MASA : 8.00 pg – 5.00 ptg
TEMPAT : Grand Riverview Hotel Kota Bharu
Jalan Post Office Lama
15000 Kota Bharu, Kelantan

2. Objektif program tersebut adalah untuk memaklumkan tentang fungsi, aktiviti dan bantuan yang disediakan oleh MATRADE kepada usahawan dan pengeksport tempatan. Selain itu, peserta juga bakal berpeluang mengikuti pembentangan daripada agensi dan organisasi yang berkenaan seperti TPM Biotech, bank perdagangan dan penyedia perkhidmatan logistik selain dapat berkongsi pengalaman dengan pengeksport yang berjaya. Aturcara program tersebut dilampirkan untuk rujukan.3. Peserta juga berpeluang untuk berinteraksi dengan agensi-agensi MITI seperti SME Bank, SME Corp, Halal Development Corporation (HDC) dan lain-lain melalui kaunter informasi yang akan dibuka sepanjang sesi taklimat berlangsung.

4. Penyertaan adalah percuma. Sila kembalikan borang pendaftaran yang telah lengkap ke nombor faks 09 – 624 0778 selewat-lewatnya pada 1 Mac 2012 (Khamis). Sebarang pertanyaan bolehlah diajukan kepada En. Mohd Zulkhairi di talian 09 – 624 4778 (zulkhairiee@matrade.gov.my) atau Puan Nor Afikah di talian (afikah@matrade.gov.my).

Borang pendaftaran juga boleh di download DI SINI.

Sekian, terima kasih.

KHAIRUL NZRI MD. SHAKARI)
Bah. Pembangunan Pengeksport
b.p. Ketua Eksekutif MATRADE

No comments:

Post a Comment